COPII MATRICEI PDF

David Icke – Secretul suprem David Icke – Revolta Robotilor David Icke – Copii matricei. David Icke – Proiect SEMPER FIDELIS. Carti Gratis. 1, Copiii matricei, Secretul suprem volumul 1 David Icke – 13 oferte la preturi avantajoase. Share: Copy. David Icke – Secretul Suprem (apare in curand – solicita. 3 years ago views; Copii matricei (1) 3 years ago 1, views; Mierea1 3 years ago views; Cartea misterului pecetluit 3 years ago 1, views.

Author: Faet Brahn
Country: Malaysia
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 20 July 2006
Pages: 175
PDF File Size: 18.51 Mb
ePub File Size: 20.68 Mb
ISBN: 504-8-99099-989-8
Downloads: 38110
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mezijas

Altfel spus, Luna este unul dintre cele mai misterioase obiecte din sistemul solar. Nimeni nu poate distruge legile pe care eu le-am instituit.

Recomand aceasta prezentare cu toata inima!!!! Intuitiv a crezut asta. Pan a fost spiritul care conducea lumea de jos.

Ieşirea Din MATRIX: DAVID ICKE – Matricea Saturn – Lună (simbologie ascunsă)

Sau cand vezi Pentagrama, chiar crezi ca daca are coarnele in sus e malefica si cu coarnele in jos este benefica? Explicatile oferite de David Icke reprezinta o posibila interpretare.

  DISTILLATION DESIGN KISTER PDF

Publicat de FreeYourMind la Mer campurile de energie ce se rotesc in jurul lui KaBa Uneori acestea sunt legate un pic fortat sau pur si simplu arbitrar, insa nu va cramponati in a vedea neghina ci selectati-o, pastrand ceea ce considerati a fi bun.

In acesta regasim deloc surprinzator acum, sigiliul lui Saturn.

Am gasit in acest film foarte multe lucruri absolut WOW care mi-au aprins multe beculete si am facut noi conexiuni, de la nivelul de intelegere la care sunt acum. La jumatatea filmarii mereu intervenea ceva si nu reuseam sa vad concluziile.

Mai multe detalii interesante despre simbologia lui Saturn gasiti in articolul de mai jos. Dumnezeul musulmanilor este Allah Mi-au trebuit trei zile ca sa o pot vedea pana la capat in mod constient. Sa fie satanica, crestina sau pagana?

Nu intelegeam de ce nu pot vedea o filmare de 50 de minute de la inceput pana la capat.

David Icke-Copiii Matricei

Saturn a fost dintotdeauna asociat cu Satana, din mai multe motive. Lucrurile se leaga tot mai mult.

La xopii era Mer – Ka – Ba. Vibratia lui Sauron din Lord Of The Ringseste foarte apropiata ca si impact de cea a lui Saturn cine a vazut filmul isi poate aduce aminte cat de puternic se pune accentul pe acest aspect in film, cat de puternica, violenta, posedanta si intruziva era.

  CANON DR-3080CII MANUAL PDF

Este cea mai concreta recunostinta! Crezi ca acum oamenii care se uita la svastica coii cu incarcatura si demonizarea data de mass media si presa corporatista in ultimii 80 de ani sau cu incarcatura ei milenara benefica?

Acum am inteles de ce. Aceste simboluri se regasesc in diverse sigle de pe la marile corporatii multinationale dupa cum veti descoperi si in filmul de azi.

Eu cred ca este posibil ca intr-un trecut indepartat Saturn sa fii fost Soarele sistemului nostru solar, care acum se afla cumva in decadere spirituala un arhanghel cazut, arhon.